Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobić, aby logi w bazie się nie zapisały?

wiesiekex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jo, a więc mam pytanko. Chcę przełożyć eq na inne konto tak, aby logi się nie zapisały, że coś przekładałem. Aby po prostu nie było po tym śladu w bazie. I tutaj mam pytanie jak to trzeba zrobić, wyrzucić i podnieść czy co?

btw. Nie wiem czy dobry dział :C

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Mozesz wyrzucic item, handel pomiedzy postaciami nie zapisuje w logach 1 tworzenie itemow <3

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Nie będzie żadnych podejrzanych śladów gdyż nie handlujesz czyli ktoś wyrzucił a ty chwile później korzystasz z okazji i zbierasz :)

Opublikowano

Czyli wywalając mogę spokojnie przekładać, i nie będzie po tym żadnych śladów w bazie?

Nie nie bedzie , bedziesz 1 musial sie spowiadac z stworzonych itemow, mozna tez dojsc ktora postac jest twoja po IP :)

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

IP zmienne, i będę przekładał na dwóch kompach gdzie na każdym inne ip :)

Właśnie chodzi mi tylko o logi, aby nie doszli, gdzie to przełożyłem.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Oj Ty kradzieju ...

Zależy,czy chodzi o PLa,czy priva.Na PLu,wbrew pozorom,wystarczy wyrzucić na ziemię,i podnieść inną postacią,100% bezpieczeństwa i pewności.

Na privach jednak,trzeba mieć ogromne szczęście.Tam Admini bardziej się zaangażują.

Opublikowano

Najbezpieczniej będzie jak zrobisz nową postać 1lv, przełożysz na niego itemy wywalając je na ziemie, następnie przez handel z 1lv na twoją nową postać. Po handlu oczywiście kasujesz 1lv ;)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...